غذاهای سنتی کرمان

PHOGRAFER:MEHRDAD TADJDINI

 انواع شیرینی های سنتی کرمان شامل کلمپه ، کماچ سن ، خرمابریز ، شیرینی خانگی پر ریز و نان چرخی ، حاج بادام و پسته و نارگیل ، سوهان زرندی ، پفک ، قطاب ، رنگینک و برشتوک است .

غذاهای محلی : استان کرمان همانند سایر استان های ایران ؛ از انواع غذاهای سنتی و خوش طعم برخوردار است که برخی از آن‌ها در مناسبت‌های ویژه و تعداد بسیاری نیز به شکل عادی در طی سال تهیه می‌شود . حلیم بادlمجان معروف ترین و مهم ترین غذای استان کرمان است . انواع آش چون : آش آماج ، آش شلغم ، آش شولی ، آش جو (به طریقه کرمانی) ، آش مخلوط ، آش کدو ، توکی ، گندم شیری ، کاکل کنف شادانه ،  قاتق تخمه ، قاتق ، زیر جوش ، کشک گردو ، کشک یونجه ، سردوش ، اشکنه ، کشک کدو ، ماست ، کشک سیب ، گورماست ، آب بنه یا سیراب بنه ، کله جوش ،  بزقورمه ، کشک و بادمجان ، حلیم بادمجان ، نان پز ، کاچی ، کماچ سهن ، قاتق شیر ، نان چرب و شیرین و چنگ مال از جمله غذاهای محلی استان کرمان است.

دیدن عکس در سایز بزرگتر

http://www.trekearth.com/gallery/Middle_East/Iran/East/Kerman/Kerman/photo1414955.htm

/ 0 نظر / 35 بازدید